Som en del av Ryska Posten-familjen har vi, precis som övriga affärsområden, växt fram genom stort intresse och förtroende från våra kunder. Vi ser alltid till att lösa kundernas problem och önskemål, vilket vi alltid har gjort och det är så vi har utvecklats. Dessutom har vi alla gemensamt att vi brinner för att leverera den bästa möjliga servicen på ett hållbart sätt!

Vi står alltid redo att leverera frukt, frukost och andra härliga saker till ert kontor. Vi vill att ni ska må så bra som möjligt när ni jobbar och vi anstränger oss hårt för att leverera det absolut bästa! Möteslådor, fruktabonnemang och frukostar är bara ett urval av våra produkter som får era medarbetare att må bra inifrån och ut. 

Hoppas vi hörs snart!

Hälsningar,
Teamet på Ryska Posten Skafferi

PS. Och glöm inte, ingenting är omöjligt så släng gärna iväg en fråga om det är något ni vill ha löst. Dessutom är vi alltid helt flexibla, så ni bestämmer precis hur ni vill ha det. DS.


RYSKA POSTEN-FAMILJEN

Sen starten 1998 har vi ständigt anpassat vår service efter kundens behov och växt från en liten budfirma till ett fullservice-företag som levererar service över hela världen. Utifrån kunders önskemål har vi ständigt utvecklats och successivt arbetat fram nya affärsområden.  Familjen består av följande bolag: