FRUKTOSOFI

Vi levererar stans bästa frukt till ert företag! Frukten vi levererar är alltid förstahandssorterad och handplockas efter varje kunds
beställning. Den handtvättas så att den alltid är redo att ätas direkt.

På Ryska Posten vill vi bidra till en hållbar utveckling, därför flaggar vi lite extra för vår ekologiska frukt, något som är bättre för både konsument och producent, och inte minst för miljön! Vår blodsockerfallsakutbil (alltså, frukt- och fikabud) rullar självklart på el och ni kan dessutom välja att få Fairtrade-certifierade bananer vilket innebär förbättrade villkor för odlare och anställda inom bananindustrin.

Vi har ingen bindningstid på våra avtal. Det är därför fritt att när som helst påbörja, pausa eller avsluta era leveranser efter egna önskemål. När vi fyller på ny frukt hos våra kunder finns det i vissa fall gammal frukt kvar som vi tar tillbaka om kunden så önskar. Istället för att kassera frukt som oftast bara är någon dag gammal skänker vi den till Sociala Centret vid Hornstull i Stockholm, en samlingsplats för utsatta i behov av extra hjälp.

 

Möteslådor

Vi har två olika möteslådor; bas och premium. Alla lådor är handsnickrade av Eligijus på Runö. Våra Premiumlådor anpassas efter säsongens frukter och innehåller alltid den finaste frukten, bär och nötter.

BAS – röda och gröna äpplen, päron, clementiner, bananer och vindruvor.

PREMIUM – röda och gröna äpplen, päron, clementiner, bananer, vindruvor, plommon, varierande bär och nötter.

 

 

abonnemang

Välj själva hur många kilo frukt ni önskar få levererat till kontoret och hur många dagar i veckan. Vi ser till att frukten blir snyggt upplagd på rena och putsade Iittala-fat. Välj mellan ekologisk eller konventionell frukt.

Vi har inte heller några bindningstider på våra fruktabonnemang. Det är alltså helt upp till er om ni vill påbörja, pausa eller avsluta era leveranser.

Om det finns gammal frukt kvar erbjuder vi oss att skänka den till det sociala centret vid Hornstull i Stockholm.