Sommaren är äntligen här! Med solskenet och värmen kommer även ett härligt sommarerbjudande från Ryska Posten Skafferi. Bli kund hos oss med ett fruktabonnemang om minst 10 kg i veckan och få en gratis sommarfrukost levererad till kontoret! Våra fruktabonnemang består alltid av fräsch säsongsbetonad frukt och är självklart tvättad innan leverans. 

Sommarfrukosten består av en god macka, en härlig och fluffig croissant samt kallpressad juice till ett värde av 98 kr styck. Bli kund innan midsommarafton den 22 juni och få denna fantastiska sommarfrukost levererad kostnadsfritt till kontoret (innanför tullarna). 

Fräscht säsongsbetonat fruktfat.

Fräscht säsongsbetonat fruktfat.

En nykomling i skafferiet är vårt underbara sommarpaket! Sommarpaketet levereras i en fin trälåda med färska jordgubbar, citronmeliss och en glasflaska med grädde. Det passar utmärkt som sommarfika till kontoret eller en perfekt present till era anställda och kunder.

Glasflaska med grädde, färska jordgubbar och citronmeliss, 279 kr.

Glasflaska med grädde, färska jordgubbar och citronmeliss, 279 kr.

För att ta del av erbjudandet eller för att beställa sommarpaketet, fyll i formuläret nedan eller ring oss på +46 (0)8 - 505 255 90

Varma sommarhälsningar önskar Ryska Posten Skafferi