Har du svårt att koncentrera dig när slutet av arbetsdagen börjar närma sig? Öka ditt fokus och din skärpa med ett mellanmål! Mellanmål håller nämligen blodsockernivån stabil och när man har en jämn blodsockerkurva hela dagen klarar kroppen av att jobba mer effektivt. Det hjälper även kroppen att slippa sötsuget som ofta sätter igång när man egentligen är hungrig och behöver tillföra bra energi.

Just därför lanserar nu vi mellanmål så att du enkelt ska kunna klara av hela arbetsdagen, samtidigt som du får i dig något riktigt gott! Välj exempelvis mellan Skafferis små mackor, croissant med ost och skinka, turkisk yoghurt med nötter och honung eller varför inte en härlig smoothie.

Välj ditt egna favoritmellanmål bland alla härliga alternativ.

Välj ditt egna favoritmellanmål bland alla härliga alternativ.

Vi på Ryska Posten Skafferi har, till skillnad från många andra, öppet som vanligt under hela sommaren! Är du befintlig kund? Då kan ni skräddarsy era leveranser så att det passar er och era öppettider. Ny kund? Ni är också helt fria att välja hur, vad och när ni vill ha leverans till ert kontor! Inget är för jobbigt för oss så hör av er så tar vi fram den bästa lösningen för just er!

Smoothie toppad med härliga frukter och bär.

Smoothie toppad med härliga frukter och bär.

För att beställa mellanmål, fyll i formuläret nedan eller ring oss på +46 (0)8 - 505 255 90

Njut av sommarvärmen önskar vi på Ryska Posten Skafferi