Julen är på ingång

Vid denna högtid tycker vi att det är hög tid att visa kärlek till era nära och kära. Det betyder att julklapparna måste planeras, inhandlas och packas in. Men känn lugnet, vi fixar det åt er! Ta tillfället i akt och skäm bort era medarbetare och kunder med våra härliga julkorgar. Julkorgarna är fullproppade med massa goda ostar, charkuterier, belgisk choklad och annat gott. Perfekt som julklapp, helt enkelt. Välj mellan klassikern, premium, skafferis pärla och den vegetariska.

Säkra upp julklapparna till era kunder och medarbetare redan idag genom att lägga din beställning på 08 – 505 255 90, info@rpskafferi.se eller använd beställningsformuläret nedanför.

Alla loggor.png

Ryska Posten familjen hjälper er med allt från granar till tomtar!

Ryska Postens nissar packar och levererar era paket i sin tomteverkstad, om de så ska rakt över gatan eller till Nordpolen. Om ni dessutom vill ge era nära och kära eller kollegor en oförglömlig julupplevelse har ni nu möjligheten att bjuda in någon av deras fantastiska jultomtar. Jultomten umgås, delar ut paket och ger er det lilla extra! Se till att boka er jultomte i tid, för den 25e december åker de tillbaka till Nordpolen i sin lilla släde.

Kontakta Ryska Posten Allt-i-Allo för att få den finaste granen till just ert kontor eller hem för vad ger en bättre julstämning än en härlig och ståtlig julgran? Inte mycket! De handlar och levererar fantastiska julgranar åt er och om ni vill ha hjälp med att klä den, gör deras allt-i-allos det med bravur! Psst. När ni är trötta på julgranen kan de även komma och hämta den.

Glöm inte att Ryska Posten Bemanning hjälper er med bemanning och rekrytering under årets mest hektiska period och att Ryska Posten Event kan leverera en julfest utan dess like!


Följ oss gärna på sociala medier!