Behöver du ta nya tag efter semestern? Ta tillfället i akt och kickstarta hösten med nya, goda och sunda vanor! Det är allmänt känt att vi behöver en bra kost, god sömn, vila, fysisk aktivitet och mental balans för att må bra. Det är att skapa och behålla nya sunda vanor som kan vara svårt, därför är det viktigt med rutiner.

Ryska Posten Skafferi erbjuder fruktabonnemang, frukost, nyttiga mellanmål och snacks - allt för att det ska bli så enkelt som möjligt för er att bibehålla era goda vanor under hela hösten och må som bäst under arbetsdagen.

Det är fritt fram att skräddarsy era leveranser så att det passar just er och era öppettider. Är ni nya kunder? Ni är också helt fria att välja hur, vad och när ni vill ha leverans till ert kontor. Inget är för jobbigt för oss så hör av er så tar vi fram den bästa lösningen för just er!

Med Ryska Posten Skafferi är det enkelt att kickstarta dina nya vanor.

Med Ryska Posten Skafferi är det enkelt att kickstarta dina nya vanor.

Ät snacks med gott samvete!

Börjar magen kurra på förmiddagen, redan några timmar efter frukosten? Dina energinivåer kanske sjunker på eftermiddagen så att du behöver en energiboost? Med våra snacks kan du äta gott och nyttigt! På tal om rutiner har vi goda nyheter för dig som gillar att äta. Många tror att det största problemet med våra matvanor är att vi äter för mycket, det är nämligen oftast tvärtom. Vad du äter till mellanmål är minst lika viktigt som att du äter något, därför bör ett bra mellanmål innehålla mycket protein och nyttiga fetter. Med våra snacks får du i dig precis det, välj exempelvis mellan en rawboll, chiapudding, rawbar, nötmix eller torkad frukt. Hitta dina favoriter här.

Olika typer av torkad frukt som passar perfekt som snacks.

Olika typer av torkad frukt som passar perfekt som snacks.

För att beställa fyll i formuläret nedan eller ring oss på +46 (0)8 - 505 255 90

Härliga hösthälsningar önskar vi på Ryska Posten Skafferi