4 oktober är det Kanelbullens dag! Vi firar denna dag genom att leverera stans smaskigaste bullar till de företag som vill fira med oss. Välj mellan kanel- och kardemummabullar, du väljer - vi fixar!

Just denna dag är det många som är sugna på bullar så vi är tacksamma för beställningar i god tid. För att försäkra er om att ert kontor får de härligaste bullarna i stan, hör av er till oss senast den 29 september!

Glöm inte att förbeställa era kanelbullar i god tid.

Glöm inte att förbeställa era kanelbullar i god tid.

Kanelbullens dag instiftades 1999 av Kaeth Gardestedt som var projektansvarig för Hembakningsrådet som numera drivs av Dan Zukker. Från början var syftet att öka konsumtionen av jäst, mjöl, socker och margarin. Att dagen infaller just den 4 oktober beror på att Gardestedt enligt egen uppgift inte ville att dagen skulle konkurrera med andra bakverksdagar så som fettisdagen. I år fyller dagen 16 år och det svenska folket mumsar i sig hela 8 miljoner kanelbullar!

Kontakta oss för glutenfritt alternativ så tar vi antingen fram en glutenfri bulle eller annat efter önskemål. Vill du bjuda dina kollegor på kanelbullar? För att beställa, fyll i formuläret nedan eller ring oss på +46 (0)8 - 505 255 90

Höstiga hälsningar önskar vi på Ryska Posten Skafferi