BREAKING NEWS!

Vi är så glada att få berätta att vi nu inleder ett samarbete med Flowery. Detta innebär att vi äntligen kan börja leverera stans finaste snittblommor till ditt kontor! Vi smygstartar med två erbjudanden speciellt framtagna för Alla hjärtans dag; en stor härlig bukett för er att ha på kontoret och en mindre variant som passar att ge till dina medarbetare och kunder för att visa uppskattning och kärlek. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Om det här är något som ni tycker om så kommer vi att kunna erbjuda löpande blomsterabonnemang, precis som med vår frukt.

Såhär kommer det fungera vid löpande abonnemang: tillsammans med Flowery och deras florister väljer vi ut snittblommor efter säsong och tillfälle. Blommorna är av högsta kvalité och levereras obundna till dig så att du får göra den sista kreativa touchen själv. Idén är att ingen komposition ska vara den andra lik och du väljer själv om du vill ha blommorna i flera olika vaser och rum på kontoret eller alla i en stor maffig bukett. Ni får göra precis som ni vill!

Exempel på leveransbukett 

Exempel på leveransbukett 

Vill ni veta mer om de buketter vi erbjuder just nu är det bara kontakta oss på skafferi@ryskaposten.se eller ringa oss på 08 – 505 255 90 så berättar vi mer!