Under oktober månad vankas det Halloween och vi hjälper er gärna att komma i stämning inför högtiden! Vad sägs om att exempelvis pynta kontoret med riktigt fina pumpor och sedan avnjuta en god och halloweeninspirerad fika tillsammans med kollegorna? Hos oss hittar du de finaste pumporna och de lyxigaste cupcakes du kan tänka dig, och de går självklart att beställa till kontoret!

Våra cupcakes är gjorda på de finaste råvarorna och är toppade med frosting med halloweenmotiv på. Välj mellan följande smaker: hallon/choklad, vanilj/passionsfrukt, brownie/blåbär och lakrits. Pris: 6-pack 270 kr och 12-pack 540 kr. Finns även som mindre varianter där 24-pack kostar 450 kr.

Pumporna kommer i två olika storlekar och är perfekta att pynta kontoret med! Pris: små dekorationspumpor: 15 kr/st. Stora "klassiska" orange pumpor: pris beroende på vikt så kontakta oss för information.

Det går även att få pumporna utskurna till lyktor med fina motiv, kontakta oss för mer information! Ring på 08 – 505 255 90 eller använd kontaktformuläret nedanför.


Följ oss gärna på sociala medier!