Ekologiska- och närproducerade produkter är något vi gärna lyfter fram extra och därför vill vi tipsa er om Rosendals trädgård som öppnar upp för en skördefest den 9-11 september.

Under helgen kommer trädgårdsmästare, bagare och kockar möts mellan raderna i odlingarna för att sedan duka biodynamiskt odlade grönsaker och frukt samt rykande färskt bröd från vedugnen. Du som besökare kommer alltså få smaka på riktigt närodlade och ekologiska produkter, så förvänta dig en smakupplevelse utan dess like.

Bild från   Sofi´s Snapshots

Väl på plats i Rosendals Trädgård är ett besök till snittblomsfältet ett måste. Där lånar du sax i plantboden och vandrar ut på det enorma fältet av ekologiska snittblommor och prydnadsgräs för att plocka ihop din egna bukett!

Bild från   Sofi´s Snapshots

Vill du bli kund? Ring oss på 08 – 505 255 90 eller maila på skafferi@ryskaposten.se!


Följ oss gärna på sociala medier!