Just nu har vi ett riktigt schysst erbjudande för dig som vill prova våra frukostar! För vi vill ju att du och dina medarbetare ska få den bästa möjliga start på dagen, och vad passar då bättre än en riktigt grym frukost?

Vid beställning av frukost får du leveransavgiften gratis (ordinarie pris 250 kr)!

Erbjudandet gäller företag inom tullarna och är giltigt till och med 20 september. Leveransdatum för frukosten kan bokas till ett senare tillfälle.

Frukostpaket: För att underlätta ert val har vi tagit fram ett antal olika paket som vi tycker ger en grym start på dagen och som är gjorda på de bästa råvarorna. De olika frukostpaketen anspelar på influenser från olika storstäder så som Paris, Los Angeles, Stockholm och New York. Du hittar samtliga med info om innehåll HÄR.

Skräddarsy: Om du hellre vill plocka ihop ditt egna frukostpaket får du självklart göra det. Välj och vraka utifrån vårt utbud med produkter så som färska surdegsfrallor med olika pålägg, smoothies på färsk frukt och färskpressad juice. Självklart är även dessa produkter gjorda på riktigt fina råvaror.

För att ta del av erbjudandet ringer du till oss på 08 – 505 255 90 eller använder kontaktformuläret nedanför så återkommer vi så fort vi bara kan!


Följ oss gärna på sociala medier!