Vi älskar att hitta nya recept på goda och törstsläckande drycker som dessutom är bra för kropp och själ. Den här varianten både smakar och ser lyxig ut, så inspireras och servera vid nästa tillställning du har under sommaren!

Bild från   thefirstmess.com

Bild från thefirstmess.com

Du behöver: 2 dl skivade jordgubbar, 9 dl vatten (för att få drycken sötare, använd hälften kokosvatten), 2 matskedar chiafrön, 2 teskedar färsk citronsaft och 1 tesked rosvatten.

Såhär gör du: Häll i jordgubbarna tillsammans med vattnet i en mixer och mixa tills det blivit slätt. Sila sedan drycken ner i en karaff. Tillsätt chiafröna och blanda runt. Täck över öppningen på karaffen och låt stå i kylen i minst 1 timme. Innan servering rör du lätt ner citronsaften och rosvattnet och toppa med citronklyftor och jordgubbar samt tillsätt is om så önskas!

Hoppas det ska smaka!

 

Följ oss gärna på sociala medier