Den här smoothieliknande slushien kommer garanterat få dig smått beroende under de varmaste sommardagarna! Vi tycker den uppfyller alla krav för den perfekta drycken: törstsläckande, svalkande, har en oemotståndligt god smak samtidigt som den är nyttig. 

Du behöver endast fyra ingredienser för att få till den: vattenmelon, vatten, mynta och lite honung. För att få till den ultimata slushie-liknande konsistensen bör vattenmelonen vara fryst (skivad).

Bild från   Pinchofyum.com

Bild från Pinchofyum.com

Du gör såhär: Lägg ner ca 4 dl vattenmelon i en smoothiemixer och tillsätt vatten efter behag tills du får önskad konsistens. Blanda ner några myntablad och lite honung, fortsätt mixa. Häll sedan upp i glas och toppa med ett myntablad. Voilá, nu har du gjort sommarens bästa slushie!

 

Följ oss gärna på sociala medier