Nu när sommaren nalkas är det ett utmärkt tillfälle att visa alla medarbetare eller kunder lite extra uppskattning. Det finns såklart många olika sätt att göra det på, men enligt oss är det bästa sättet att skicka en fin sommarpresent från oss! Och tro oss, än är det inte för sent för att göra det. 

I vanlig ordning är vi flexibla med era beställningar - vi anpassar oss efter när ni vill att de ska skickas ut och vad de ska innehålla. Men om ni däremot inte har någon aning om vad ni vill att sommarpresenten ska innehålla så plockar vi gärna ihop ett förslag åt er! Nedan följer lite inspiration på hur tidigare sommarpresenter sett ut för andra kunder.

Vill du få mer information om hur vi kan hjälpa dig med ett sommarutskick, eller önskar lägga beställning nu så går det bra att antingen ringa in till oss direkt på 08 – 505 255 90, eller så fyller du i formuläret här nedanför.

Hoppas vi hörs snart!