Karma är ett företag som jobbar för ett mer hållbart samhälle genom att minska matsvinnet. Tack vare Karma-appen kan personer köpa maträtter från restauranger till en billigare peng som annars skulle slängas. På så sätt räddas färsk mat från att slängas i onödan. Ett mycket bra och välbehövligt initiativ tycker vi eftersom att hållbarhet och miljöfrågor ligger oss mycket varmt om hjärtat. Vi är därför extra glada och stolta över att vi fått Karmas certifiering som visar på att vi är ett företag som tar ställning i frågan om matsvinn.

IMG_3370.jpg

Vår ambition att minska vår miljöpåverkan är lika viktig som att ge service i världsklass till våra kunder. Mat och frukt som blir över hos våra kunder skänks antingen till Frälsningsarméns Sociala Center eller så får det göra nytta i den mat vi själva tillagar. Vi gör allt för att minska svinnet och ta tillvara på frukt som faktiskt inte behöver slängas.

Läs mer om Karma på deras hemsida! Karma-appen finns att ladda ner här på App Store och kommer snart ut även på Android. Klicka här så får du meddelande om när.


Följ oss gärna på sociala medier!