En riktigt bra frukost är svår att slå och vi strävar alltid efter att erbjuda de absolut bästa frukostalternativen till våra kunder. Därför har vi nu uppdaterat vårt frukostutbud som vi hoppas att ni ska gilla ännu mer! Det går fortfarande att välja mellan att beställa färdiga frukostpaket som vi satt ihop åt er eller att plocka ihop er alldeles egna meny, skillnaden ligger i innehållet och produktutbudet.

Det här vill vi fira med ett erbjudande till er som inte testat våra underbara frukostar. Vid den första beställningen bjuder vi på leveransen! Inga förbindelser, fritt fram att beställa så lite eller mycket ni vill från vår frukostmeny. För att ta del av erbjudandet måste ert kontor ligga innanför tull i Stockholm. Gör er beställning på 08 – 505 255 90 eller fyll i formuläret.

 Här nere följer våra uppdaterade frukostalternativ!

FRUKOSTPAKET

SKAFFERIS GRÖNA

 • Turkisk yoghurt med färska bär & rostade kokosflingor
 • Stor grön smoothie
 • Naturell nötmix **

 

SKAFFERIS KLASSIKER

 • Surdegsfralla (välj mellan: ost, ost/skinka, leverpastej/gurka, salami/färskost)
 • Kallpressad juice
 • Smoothie* eller yoghurt med granola

KOMPONERA DIN EGEN MENY

 • Kallpressad juice
 • Surdegsfralla (välj mellan: ost, ost/skinka, leverpastej/gurka, salami/färskost)
 • Smoothie*
 • Nötpåse
 • Turkisk yoghurt med färska bär & rostade kokosflingor
 • Fruktsallad
 • Yoghurt med granola
 • Ägg

*Efter säsongens smaker                          
**Vid allergi byts nötmix ut mot torkad frukt


Följ oss gärna på sociala medier!